Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
- RYCHLÁ DODÁVKA, dobrá komunikace s dopravcem.
- Zásadní připomínky nemám
Doporučuji vytvořit řádný návod ke stavbě skleníku.Vycházel jsem z recenzí ke skleníku a to mi trochu usnadnilo práci.
- Jednoduchá montáž, nerezové provedení, lehká konstrukce
- Nesouhlasí rozměry základny se skleníkem - rozdíl v délce cca 2 cm, což znemožní kotvení na jedné straně.
- Základna je příliš subtilních rozměrů, tenké profily, vhodné asi pouze na betonový základ, na přímý terén bych si to netroufl postavit - hrozilo by postupné deformování celého skleníku a možná i praskání skel.
Až na poznámky ke konstrukci a výrobě jsem zatím spokojený a skleník plní mé očekávání.
- Jednoduchá montáž
- Slabá fólie, Stříška by měla mít sklon,aby mohla voda stékat a nezatěžovala střechu.
- rozhodně je za super cenu, folie se zdá být velmi pevná, i když při větším dešti jsem měla trochu strach a vylejvali jsme vodu, která se tam zadržela...
- zatím zápory nevidím, jen se obávám, jestli vydrží případný přívalový déšť či kroupy ...
-rozhodla cena, jsme začátečníci
-zatím spokojenost
-snadná montáž, díly sedí parádně k sobě
rozhodně bych doporučila pro ty, kteří začínají se zahradničením :-)
- Pozor pod tímto názvem se neskrývá pařník o rozměrech 1,5m x 3m jak by se mohlo zdát, ale mrzák o rozměrech cca 53cm x 30 cm
- pro hobby zahradničení výborný
- škoda,že součástí nejsou police a regály
zaujal mě cenou a dostupností,materiálem a velikostí
spokojená,s použitím začínám
pro mé účely vyhovuje
doporučil
velký,relativně levný
zatím nevím
- Malý skleníček pro pár rostlin, přesně co potřebuji
- Velmi lehká a "vratká" konstrukce, uvidíme, jak dlouho vydrží
Malý skleníček za nízkou cenu. Celkově působí křehkým dojmem. Nakupující musí vědět, proč jej chce. U mě svůj účel plní.
- Montáž je celkem jednoduchá,zvládne ji převážně jedna osoba.
- Součástky jsou dobře popsané ,nic nechybělo.
- Základna se dala dobře zapustit do země
- Střešní okénko nemá ve spodní části dobře upevněnou výplň,která pak může vypadávat.
- Boční plastové výplně stěn jsou příliš volné,lišty je neupevní a při prvním menším větru uletěly ,tmelení je docela problematické.
- Výrobce uvádí,že se teplem roztáhnou,ale zřejmě ne až tolik.
- Bohužel se nedají přišroubovat jako střešní výplně.
Produkt jsem vybrala,protože není potřeba dělat pod skleník pevnou základnu.
Obávám se,že s bočními stěnami bude problém při větru ,a proto bych tento skleník nedoporučovala do větrných oblastí.
- Výborná stavebnice, přesný plánek zobrazení
Skvělá cena
- zajímavé materiály
- životnost, odolnost vnějším vlivům
Odlehčené profily, lehké plast desky vám jednoho dne odlétnou.
- rozměr
cena
rozměr
funguje jak má
- Jednoduchá montáž.
- Splňuje požadavky na něj kladené.
Vyžaduje minimální údržbu.
Jednoduchá obsluha.
KOMPLET 5800
Daniela KOvarnicka
Přidáno: 4. května 2012
(naposledy upraveno 4. května 2012)
Zakoupeno v Laciná zahrada
- Jen mě trochu vadí, že dole ta okna nejsou moc upevněná. Když prší tak to nabere do žlábku vodu a zarosí se to.
Vše bylo super, jinak jsem moc spokojená
- přenosný
foliovník je lechce skladovatelný na zimu, je přenosný
- je lehký
ještě nevím
- snadnost montáže, lehkost.
- malá výška větracách zarážek
výrobek dobrý pro drobné zahradničení
- Snadná montáž a dobrá cena
- Asi po 2 měsících používání se foliovník při silnějším větru potrhal na několikati místech a přišla na řadu lepící páska a při dešti voda neodtéká a folii prohýbá. Tak jsem zvědav jajk dlouho vydrží. Výrobce ho asi neurčil na venkovní používání :-)
Příště bych investoval do lepší kvality a hlavně z polykarbonátu nebo ze skla
- tvori se destove louze
- silnejsi vitr to roztrha
kdyz zaprsi drzi se navrchu voda,
svy jsou nejake slabe ,po tydnu venku ho muzu vyhodit,vytr ho ve svech roztrhal a v eshopu bylo psano 6 zipu ,ale prisel foliovnik se 3 zipy
- Jednoduše složitelný,prostorný
- dobrá cena
- nic podobného jsem na trhu ještě neviděl
- zatím nevyzkoušen za deště - uvidím jak obstojí ?
Mám ho pár dní a jsem velmi zpokojen ještě čekám jak obstojí za silnějšího deště
- Kvalitní materiál a zpracování
Dobrá cena,přesné zpracování, hezký. Poněkud nepřehledný návod.