Agroflex Titan LUX 4 x 3m PC 4mm 15788

Polykarbonátový skleník Agroflex - TITAN LUX Pěkný celoroční designový profi skleník z polykarbonátu má zesílený design. Extrémně odolné skleník premium kvality. Hlavní rozdíl...
22 952 Kč
Doprava zdarma, Info v obchodu
Doporučená nabídka agroflex.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Info v obchoduZdarma100 % • 92 recenzíDalší informace

Popis produktu

Polykarbonátový skleník Agroflex - TITAN LUX Pěkný celoroční designový profi skleník z polykarbonátu má zesílený design. Extrémně odolné skleník premium kvality. Hlavní rozdíl...

Parametry produktu

Výrobce
Tvar
obloukové
Šířka
3 m
Délka
4 m
Výška
2.1 m
Materiál konstrukce
ocelové
Tloušťka prosklení
4 mm
Materiál zasklení
polykarbonát
Typ dveří
jednokřídlé

Parametry produktu

Výrobce
Tvar
obloukové
Šířka
3 m
Délka
4 m
Výška
2.1 m
Materiál konstrukce
ocelové
Tloušťka prosklení
4 mm
Materiál zasklení
polykarbonát
Typ dveří
jednokřídlé

Popis produktu

Polykarbonátový skleník Agroflex - TITAN LUX

Pěkný celoroční designový profi skleník z polykarbonátu má zesílený design. Extrémně odolné skleník premium kvality. Hlavní rozdíl od většiny skleníků je dvojitý jekl oblouku. Pozinkované jekly jsou potaženy polymerním povlakem výrobce Jotun (Norsko) . Tento model  skleníku splňuje jedinečné výhody. Navíc u tohoto skleníku je další neopominutelná přednost a to „ochranu proti korozi. Zinek chrání kov před korozí a vytvořený povlak chrání samotné pozinkovaní.

PŘEDNOSTI A VÝHODY SKLENÍKU

Zahradní skleníky této řady jsou velmi pevné a spolehlivé. Jsou navrženy s přihlédnutím ke všem klimatickým podmínkám a dokážou odolat nejen silným větrům s nárazy až 40 m / s, ale také s metrovou vrstvou sněhu. Je pozoruhodné, že díky klenuté konstrukci, při oblevách se sníh sám sesouvá ze skleníku. Nemusíte tedy zajíždět na své zahrady ani v období, kdy jsou vaše skleníky obzvláště zapadlé sněhem. Pouze naši zákazníci si nemusí dělat starosti s údržbou a čištěním skleníků.

Rámy skleníku TITAN LUX jsou vyrobeny z vysoce kvalitních ocelových jeklu.  Oblouky -  skládají ze dvou částí  Odolná kovová konstrukce ošetřená polymerním povlakem, přičemž naši zvláštní pozornost věnujeme především spojům a svarům. Rozestupy mezi oblouky 0.65 cm, pozinkovaná konstrukce s práškovým nástřikem. se zatížením do 350 kg / m2 z kvalitních jeklu 20×20 o tloušťce 1.2mm což je více než u podobných skleníků jiných výrobců.  Na spojení jeklu používají čtvercové spojky (spider). Součástí předního i zadního čela jsou dveře na pantech, každé dveře obsahují větrací okna. Skleník průchozí na obě strany.

Zvýšená kontrola kvality každé fáze výroby,  umožňuje mít jistotu kvality a spolehlivosti skleníků a můžeme garantovat prodloužení životnosti na 20let.

Zasklení polykarbonátem

Speciální certifikovaný dutinkový polykarbonát pro skleníky  s UV filtrem. Výhoda tohoto produktu je velká tepelná izolace proti sklu. Odolné proti mechanickému poškození, povětrnostním vlivům, a krupobití.  Výjimečná průsvitnost polykarbonátu (čirost - do 86%). Na výběr máte  z několika provedení, skleník TITAN LUX  osazené 4mm, 6mm  polykarbonátem, který zaručuje bezproblémovou a dlouhou životnost.  Pro náročnější zákazníky a profesionály nabízíme verze skleník TITAN LUX  8mm. Polykarbonát je dodáván v roli a uchycuje se na konstrukci samořezné šrouby.

Parametry skleníku: typ konstrukce  oblouky -  skládají ze dvou částí dovolené zatížení 350 kg odolnosť vetru 40 m/s šířka 3 m výška 2.1 m délka (varianty) 4 m; 6 m; 8 m; (modulace po 2 m) materiál zasklení polykarbonát 4mm, 6 mm, 8mm

UV ochrana ano rozměry desek 6 x 2.1 m materiál konstrukce zinkovaná ocel s práškovým nástřikem tloušťka profilu 1.2 mm (více než u podobných skleníků jiných výrobců) vzdálenost mezi oblouky 0.65 m zpevňovací tyče oblouku 3 řádků typ průchozí na obě strany dveře čelní 2 ks větrací okénko čelní 2 ks ukotvení polykarbonátu součástí balení kotvení volitelné příslušenství záruka polykarbonát 10 let záruka na konstrukci 5 roky základna není nutná

V případě, že nechcete lámat si hlavu nad sestavováním potřebných příslušenství k skleníku nabízíme kompletní různé sestavy / sady příslušenství ke skleníkům.

Základy pod skleník

Pro zajištění trvanlivosti skleníku doporučuje instalovat ho na předem připravený podklad – základ, vyrobený na základě jeho rozměrů kolem obvodu základny, například ve formě rámu z tloušťkou 100… 200 mm, co významně sníží činnost korozi. Rám skleníku by měl být připevněn k základu šrouby nebo hřebíky, aby se zabránilo převrácení v silném větru.

Polykarbonátový skleník tak lze upevnit podle priority každého zákazníka, může být instalován do zemi (fixaci zajišťují kotevní patky), dřevěné hranoly 10 x 10cm  tak na betonovou podezdívku. Rám skleníku by měl být připevněn k základu šrouby nebo hřebíky, aby se zabránilo jeho převrácení pod vlivem silných nárazů větru. Obecně však lze říci, že kotvení na betonovou podezdívku je lepší volbou, která významně sníží činnost korozi.

Montáže

Montáž skleníku je také jednoduchá a nevyžaduje zvláštní dovednosti.  Je zapotřebí pouze minimální sada nástrojů – klíč, šroubovák, nůž. Dostanete spolu se skleníkem podrobné návody. Ilustrovaná instrukce ještě víc zjednoduší proces výstavby skleníku,

Pokud nemáte čas na instalaci, můžete si objednat instalaci od našich specialistů, kteří vám smontují vše s vysokou odborností a v nejkratší době. Přestože je montáž celého skleníku jednoduchá, nejvíc času zabere řezání a olepování polykarbonátu a jeho montáž na obě čelní strany skleníku. Proto Vám nabízíme možnost objednání této části montáže, která se provádí na našem skladu, obdržíte od přepravce obě čelní strany vyplněny polykarbonátem. Skleník  lze modifikovat a do budoucna je možná implementace prodloužení, teoretická délka skleníku je tedy neomezená.

Alternativy

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Skenery","https://skenery.heureka.cz/"],["Létací draci","https://letaci-draci.heureka.cz/"],["Úložné boxy","https://ulozne-boxy.heureka.cz/"],["Metly","https://metly.heureka.cz/"],["Osobní váhy","https://osobni-vahy.heureka.cz/"],["Závěsná křesla Aga","https://zavesna-kresla.heureka.cz/f:26761:42089897/"],["Čepice pro jezdce","https://ostatni-doplnky-pro-jezdce.heureka.cz/f:16562:21443500/"],["Telekonvertory Nikon","https://telekonvertory.heureka.cz/f:2995:109483/"],["Hokejové tašky Warrior","https://hokejove-tasky.heureka.cz/f:8777:104843/"],["Kovové spony a klipy na ubrusy","https://zavazi-spony-ubrusy.heureka.cz/f:35578:44210271;35579:44210274/"]],"Vybrané značky":[["Zahradní skleníky Mirpol","https://skleniky.heureka.cz/f:5207:44212028/"],["Zahradní skleníky ACD Belgium","https://skleniky.heureka.cz/f:5207:23224301/"],["Zahradní skleníky Česká Manufaktura","https://skleniky.heureka.cz/f:5207:60585145/"],["Zahradní skleníky Craftfield","https://skleniky.heureka.cz/f:5207:44317837/"],["Zahradní skleníky Garden","https://skleniky.heureka.cz/f:5207:2218688/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat krbovou vložku?","https://krbove-vlozky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-krbovou-vlozku/"],["Jak vybrat boty na běžky?","https://bezecke-boty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-boty-na-bezky/"],["Jak vybrat solárni nabíječku?","https://solarni-nabijecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-solarni-nabijecku/"]],"Vybrané produkty":[["Mellarius Nádoba pod medomet 12 l","https://staceci-a-cerici-nadoby-na-vceli-med.heureka.cz/mellarius-nadoba-pod-medomet-12-l/"],["ESITO dětská jarní bunda Adam","https://kojenecke-kabatky-bundy-a-vesty.heureka.cz/esito-detska-jarni-bunda-adam/"],["Clean Pool 180305 Geotextilní podložka pod bazén 3,05 m","https://bazenove-podlozky.heureka.cz/clean-pool-180305-geotextilni-podlozka-pod-bazen-3_05-m/"],["AVERMEDIA Live Gamer 4K / GC575","https://strihove-karty.heureka.cz/avermedia-live-gamer-4k-gc575/"],["Nike Dri-FIT Academy","https://fotbalove-sortky.heureka.cz/nike-dri-fit-academy/"],["Fischer XC Comfort Pro 2022/23","https://bezecke-boty.heureka.cz/fischer-xc-comfort-pro-2022-23/"],["Baletka plastová šablona 034 B 14,5x14,5cm","https://sablony-na-textil-a-hedvabi.heureka.cz/baletka-plastova-sablona-034-b-14_5x14_5cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}