Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
Ještě nemáme plně zkompletován, ale zatím je vše v pořádku
- Ideální skleník pro pěstování bylinek
podle recenzí je lehký ale když se překryje další izolací tak vzniká velmi teplý skleník i do zimních a jarních časů. Navíc se solárním vytápěním odporovým drátem v zemi je nepřekonatelný.
složit hřeben ze tří dílů na trávě tak aby byl dokonale rovný nelze, pak je celá střecha do vrtule
- Nemohu přidat výhodu produktu protože jsem ho zatím nevyzkoušel
- Pěkný vzhled i zpracování.
Hlavní nevýhodou je složitá montáž velice špatný popis, který je kopírován takže některé obrázky jsou nezřetelné naštěstí se nechá dohledat video které je velkým pomocníkem škoda je že prodejce na tento typ skleníku nemá své.
již máme druhý, rychle postaveno, slouží dobře
Základna pod skleník je nestabilní.
Návod na stavbu skleníku je zmatečný
- Opakovaně bych ho nezakoupil
Už jsem za život poskládal hodně věcí, ale tady jsem se řádně zapotil. Absolutně nepoužitelný návod k montáži. Kdyby seděl s variantou skleníku a byl čitelně vytištěn, ušetřil by hodiny zkoušení a cestování dívat se jinde, jak se to má či nemá sešroubit . Fyzicky dodány jiné díly v balení než byly uvedeny v návodu a chyběly některé drobnosti k dokončení. Cokoli rychle domluvit u výrobce, aby bylo dílo dokončeno nešlo. Vám co si tento skleník zakoupíte přeji dobré nervy a kousek štěstí, aby skladník do krabic nabalil vše co má. Skleník nakonec stojí a snad bude pár let sloužit jak má.
pevná konstrukce a jednoduchá montáž
Přesně nařezané díly, kvalitní hliníkové profily. Zkoušel jsem zatím sestavit pouze základní rám a vše dobře pasuje. Ikdyž je návod v němčině, je dostatečně srozumitelný.
- Kvalitní materiál
- Přesné rozměry
- Drží teplo
- Nedokonalý návod na stavbu.
Skleník se dá sestavit za pár hodin v jednom člověku . Chce to jen pořádně měřit ať je základna v pravém úhlu .
- Jednoduchá montáž.
- Měkký materiál, uvidíme, jak vydrží zimu.
PROTECO Skleník obloukový 310 x 205 x 205 cm polykarbonát 4,5 mm
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v Proteco-Nářadí.cz
pevnost budu stavět z jara příštího roku.
- kvalitní zpracování a libivý design
- Dobrá cena
ještě ho nemám postaveny
PROTECO Skleník obloukový 310 x 205 x 205 cm polykarbonát 4,5 mm
Přidáno: 16. září 2024
(naposledy upraveno 16. září 2024)
Zakoupeno v Proteco-Nářadí.cz
Skleník máme od jara a zatím vypadá bytelně a neukázaly se žádné problémy. Jsem s koupí spokojená.
Náročnější montáž, ale zvládlo se to.
Dlouho a špatně se montuje