Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
Zatím nepostaveno. Dodávka došla v pořádku.
Instalace proběhne na jaře 2023.
- Docela dobrá skládačka - v jednom lze postavit, ale jisté mouchy to má.
- Nemusí se stavět jen na beton.základ., lze dokoupit základnu a kotevní sadu (uvidíme, co udělá ve větru)
- Jednotlivé díly by mohly být očíslované
- Některé chyby v návodu
- Nejdelší skleník F6 už má velkou zátěž, měl by mít lépe zajištěnu spojovací část u střešních profilů.
Objednáno přes Buildex, výborná komunikace, rychle reagují, rychle dodali chybějící díly. Velmi chválím
Tomáše Grygara -Seniora Specialistu zákaznického servisu.
- Pěkný vzhled
- Na montáž si vezměte dovolenou.
- Konstrukce vypadá docela robustnrě
- Je vysoký
- Hodně nedostatečný návod na sestavení.
- Název DODO opravdu znamená dělej doma. Kotvení do betonových základů jsem si udělal jinak než dodanými prvky.
- Budu muset dodělat konstrukcí na zavěšení podpůrných siti
Až po zimě se ukáže, zda vydrží i větší vrstvu sněhu v Beskydech. Jinak vypadá dobře. Udržuje teplo a vlhko. Trochu silnějším nárazům větru bez problémů odolal. Uvidíme, jak odolá pořádaným zimním vichrům.
- Spolehlivost
- Super návod
doufám ,že vydrží i velký vítr.Prijde mi docela lehký.
dobrá trvanlivost
Cena odpovídá kvalitě.
snadná montáž,trochu dá zabrat řezání polykarbonátových desek a dostat je na místo montáže ,ve dvou lidech to byla docela fuška
za 3 hodiny jsme se synem sešroubovali konstrukci podle návodu
zatím pouze rozbaleno -- nezkompletováno
Skleník se jeví jako kvalitnější oproti skleníku jiného dodavatele, který jsme zakoupili před cca čtyřmi roky. Konstrukce je bytelnější, montáž je snažší a dobře popsaná v návodu.
Ještě nevím zatím je skleník složen na zahradě a v garáži ale vypadá to, že montáž nebude příliš složitá, uvidíme jak nám to půjde, přední a zadní strana skleníku je svařena v jednom celku, takže doplníme jen výplň, cenově jsem taky spokojená, jen uvidím jestli opláštění v tloušťce 4 mm bude dostatečné nebo ho časem vyměním za silnější...skleník nebude umístěn v horské oblasti tak to zatím snad bude stačit..
Po vizuální stránce vypadá skleník pevně, avšak je ho složení je událost, kterou si budu pamatovat ještě roky. Ten inženýr , který zpracoval montážní návod by si měl zopakovat školu. Profily nijak blíže neoznačené, jede se metoda pokus omyl. Celá stavba ve 2 lidech 3 dny, mnoho sprostých slov a bez aku vrtačky, zručnosti a notné dávky představivosti bych skleník stavěl ještě dnes. Nelze se divit ceně, kterou chtějí za montáž. Podruhé bych do toho nešel.
- Jedinou chybou bylo, ze pracovnik musel vyvrtat ve dverich nove diry, nesedely pro montaz
- Složitější montáž.
- rychlost dodání
- Zatím je začátek sezony, skleník je prostorný
- sestavení podle návodu bylo náročné, když musíte hádat o jaký díl se jedná ( kdyby byly aspoň očíslovány podle návodu).
- .
Jsem velice spokojen.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »