Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
-Návod k montáží nestojí za nic
-Výrobek měl být se střešním oknem, ke ktrému jsem dostal jako dárek, automatycký otvírač střešního okna, ovšem střešní okno skleník nemá!
Super skleník, koupili jsme na doporučení. Sestavení nebylo náročné. Objednali jsme si také předmontáž čel, to nám hodně usnadnilo práci.
super
dobry
- chybí český návod
- Skleněný produkt..za velmi dobre penize
Seznámil jsem se se skleníkem jen dle návodu . Se stavbou a vlast. užíváním začnu až na jaře
Produkt dorazil nekompletní .. bez horních zelených uzávěrů, takže samozřejmě ubírá na celkové funkčnosti ..
Nevím, zda-li má smysl to řešit, jelikož určitě nebudu řešit zasílání zpět jako výměnu.
- Kvalita zpracování
Jelikož jsou Vánoce a nový rok právě začal, chápu, že AI posílá hodnocení na skleník.
Tem mi ale ještě na dobírku starou 9 dní ještě vážně nedorazil.
Pokud dorazí tento týden budu vážně rád, penízky na dobírku máme připravené, ale dopoledne do 15:30 hodiny vážně nebudeme doma. Takže až mi dorazí informace o dodávce, budu rád, když si vše budeme moci převzít v pozdních odpoledních hodinách. Pak určitě rád znovu vše ohodnotím. Pavel.
malý skleník přesně podle představ, už se těším na jaro :-)
- Nekompletní část spojovacího materiálu
- kotvení přímo do země bez nutnosti podezdívky
- nutnost řezat polykarbonátové díly
- málo podrobný montážní návod se špatně viditelnými obrázky
- Snadná montáž
- Snadná montáž
Lexany mají hodně "vachrlaté" uchycení, hlavně na kratších stranách. Vše drží pohromadě malinkými šroubky.
Zásadně nedořešené uchycení lexanů u základny, kdy dírami na plastové! úchytky teče voda do základny, odkud nemůže odtéct.
Vřele doporučuji provést důkladný nátěr základny před montáží, jinak moc dlouho nevydrží.
Po těchto zkušeností bych si příště raději připlatil za kvalitnější kus, ideálně již sestavený.
Craftfield polykarbonát 4 mm 3,1 x 1,90 m Za18016
Registrovaný uživatel
Přidáno: 30. října 2023
(naposledy upraveno 30. října 2023)
- Levné
- Nic nevydrží
- Po asi 3 letech polykarbonát zežloutl, zteřel a v podstatě se začal rozpadat.
- Sotva přežije záruku
Po sestavení vše vypadalo (vzhledem k nízké ceně) docela dobře. Po použití silikonu byla kontrukce celkem stabilní.
Po asi 3 letech začal polykarbonát žloutnout a pomalu se rozpadat.
Nyní je skleník ve zcela nepoužitelném stavu.
Plast totiž nemá dostatečnou UV ochranu, i když je to v popisu uvedeno. Popis prostě není pravdivý.
Ale, záruku přežije.
Komunikace s prodejcem ( https://www.avenberg.cz ) však tomu všemu "nasadila korunu". Jen jsem chtěl informovat o nekvalitě dodávaného zboží a poslal fotografie, jak to teď vypadá. Odpověď jsem dostal jasnou a stručnou:
"Provedení desek odpovídá ceně skleníku."
Určitě nedoporučuji koupi tohoto skleníku a už vůbec ne od tohoto prodejce. Potěší vás nízká cena, po sestavení i šikovný skleník. Po pár letech se ale rozpadne a je nutno koupit jiný.
Koupě tohoto skleníku jsou naprosto vyhozené peníze a zbytečně strávený čas s montáží, demontáží a odvozem na sběrný dvůr.
Komunikace s prodejcem nezdvořilá a pohrdavá vůči svým zákazníkům.
- oceňuji, že návod byl odeslán předem a mohla jsem si vše představit a zajistit
Dobrá cena, rychlé jednání
- ok
- bylo by lepší návod na sestavění
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »