Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
- první úplně stejný skleník vydržel 15 let
za větru se samovolně otevírají dveře, je třeba ukotvit
Sestavování pouze na rovné ploše jinak velký problém.
Postaven a zatím funguje, uvidíme jak přežije zimu.
super, vše ok
Skleník po smontování a doplnění výztuh ( nejsou součástí skleníku) je pevný a stabilní. Doplatil jsem si za předmontáž a osazení polykarbonátu do čel skleníku. Dnes bych to již neudělal, raději se s tím doma trápit, ale udělat si to pořádně. Polykarbonát je spíš okousaný, nalepená protiprachová páska byla evidentně lepena bez odmaštění polykarbonátu, páska se na většině míst odlepuje, šroubované části jsou našroubované přes krycí pásku, Měl jsem problém s dodaným polykarbonátem, jedna deska byla popraskaná
- Ještě jsem nevyzkoušel.
- Kvalita super! Montáž jednoduchá, intuitivní, perfektní návod v češtině!
- Kompletní ! I s materiálem navíc!
- Velmi dobrá prezentace na stránkách prodejce!
- Žádná
Za kvalitu se platí, anglická preciznost, doporučuji PC 6 mm! Montáž je pro šikovné hračka!
Velmi estetický, přidali jsme ještě jedno okno a budeme chtít přidat další na druhou stranu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Výhodný cena , mám už druhy několik let
- Úhledně zabaleno na jedné paletě, díly profilů číslované, takže je při montáži nemůžete zaměnit. Po sestavení na podezdívku skelet skleníku překvapivě pevný. Po nutných úpravách při montáži bude dobře plnit svůj účel.
- Nedostatečný návod, kde chybí důležité údaje pro montáž a spousta věcí je z návodu těžce patrná, třeba kterými otvory mají být natočeny středové díly obloukového profilu směrem nahoru. Čela skleníku po sestavení konstrukce v dolní části mají 296cm, oblouky s podpěrami přesně 300cm- nutno vyrobit 4ks širších rohových profilů. Podpěry složené ze dvou kusů je nutno na horní hraně šikmo seříznout, aby se při montáži zamezilo deformaci profilů oblouků! Okno a dveře nesedí, jsou širší cca o 3cm- nutno předělat! Panty okna i dveří jsou přinýtovány obráceně a lze tak otevřít jen do poloviny- nutno rovněž předělat!!! Okno i dveře zbytečně široké 96cm, bez křížového zpevnění a proto se klepou jako sulc. Navíc u klik dveří je velká vůle a nedoléhají. Vzhledem ke spoustě nedostatků se montáž značně prodlouží!!!
Po nezbytných úpravách bude sloužit dobře ale montáž je vzhledem k četným nedostatkům zdlouhavá. (po montáži bočních desek polykarbonát přesahuje spodní hranu vodorovného spodního profilu konstrukce cca o 1cm- není nikde uvedeno stejně jako další důležité údaje!)
- úzký obloukový skleník
Víc jak dvojnásobná doba dodání, než bylo slíbeno, termín neuměl nikdo říct, měli jsme být skoro 2 měsíce v pohotovosti, termín dodání oznamují až večer předem. Chybí šrouby s podložkami, skleník nemá žádné vzpěry pro čela, bez polykarbonátu se sklápí. Jedno čelo má křivě panty, dveře dřou. Objednali jsme si za příplatek oblepení páskou na čelech, oblepení je křivé, ale co je horší, na několika místech se již odlepuje (nejspíš mastný polykarbonát), tudíž se tam dostávají nečistoty. Nyní čekáme, jak bude firma řešit reklamaci.
Veliká nespokojenost
- jednoduchá montáž, kvalita zpracování
Doporucuji si nechat predmontovat (a oblepit cela ventilacni paskou )z vyroby .samotna stavba byla za odpoledne hotova.jednoduchy.maximalni spokojenost..
- kvalita za rozumnou cenu
- Těším se až budu sázet a na úrodu
- montáž podle návodu velmi jednoduché,
- skleník je velmi lehký je nutné ho ukotvit pořádně a spevnit práh u dveří,
Velmi dobře promyšlená konstrukce,kvalitní výrobek.
Vybrala jsem si tuto verzi kvůli délce. Nečekala jsem nějaký kvalitní zázrak a na základě dostupných recenzí jsem počítala i s nějakým tím chybějícím šroubem, ale chybějící rohový sloupek nás zaskočil. Takže opravdu zkontrolujte jestli máte všechny díly, než zabetonujete základnu, jako my. Kdyby vám někomu naopak přebýval díl 1-1 (popř. 1) kontaktujte prosím obchod ať mi na vás dají kontakt:-)
Co se týče kvality, tak moje zásadní kritika směřuje k základně, což je plíšek kroutící se jako had. Na sestavení bočních stěn skleníku si pozvěte dostatek rukou, které budou stěnu držet. Druhá slabina je horní hrana střechy. Při pohledu ze strany je celá střecha viditelně prohnutá.
Jinak po kompletním sestavení vypadá skleník velmi hezky a je stabilní. Hned první noc prošel teplotním testem a uspěl dobře, ale před nástupem opravdu chladných období bude potřebovat doladit.
Sestavení základní stavby (bez oken, dveří, krytek a v našem případě náhrady chybějícího dílu) ve třech lidech trvalo 6,5 hodiny. Kdyby byl manuál použitelnější tak by třeba stačilo o hodinu méně.
- silná konstrukce
- To nemohl vymislet normalni cëovek jen idiot duplovany skur...e male srobky stabilita zadna nedrzi a montaz pro psychiatra nebrat ani zadarmo je to posra.a pi.ovina.
Nekupovat ani za darmo.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »