Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
- Výborné jednání
- Ok
- cena, velikost, pevnost
- složitější sestavování
Domácí kutil se na pár dnů "zabaví". A z výsledku bude mít nakonec radost. Kdo nerad studuje návody a není příliš zručný, bude mít nejspíš se sestavováním problémy.
Mohlo by být lepší popis plánku na sestavení,ne každý je inženýr.
- sklo přišlo v pořádku
- díly seděly
- balení komplet, nic nechybělo
Oceňuji dopravu vlastním autem, poukazuje to na zodpovědné jednání a nakládání s materiálem.
- řidič ochotný, pomohl vyložit
Komunikace s obchodem v pořádku. Montáž byla provedena rychle a úspěšně a asi lepší, než se s tím mordovat sám.
- nedrží se na něm sníh
- se skleníkem jsem spokojený
Je fajn, že se na něm moc nedrží sníh, ale vypadá, že by to ustál i kdyby napadlo půl metru.
V Rusku prostě ví, jak vypadá zima, proto ho ta naše česká nezaskočila. :-D
- Malý, ale masivní, určitě něco vydrží.
Vyřezaná čela z polykarbonátu
- vzduch ve skleníku proudí tak akorát
- otvíeŕání
- panty drží jak mají to se často nevidí
Jsem unešen z těch dveřních oken!!!!
- dobrý poměr cena výkon
- Jednoduchost - konstrukce navržená tak, aby na ni seděly běžně vyráběné PC desky, tzn. minimum řezů.
- Modularita - když budu chtít, tak si ho prodloužím :-)
- Nejsou potřeba žádné vnitřní výztuhy kvůli případnému zatížení sněhem přes zimu, které by pak zase zavazely.
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze. Přejme Vám pěkný den a budeme se těšit na další spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Lanit Plast
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
- manželka spokojená, všichni spokojení
- kvalitní
Před stavbou doporučuji alespoň večer před DŮKLADNĚ NASTUDOVAT návod,bez něj to není úplně intuitivní.S návodem a dobrým kamarádem bylo za sobotu hotovo.
kotvení v pohodě na beton,rozměry v návodu,stavba zabrala víkend,ale vydrží x let, takže za mě žádný problém. dodáno včas a v pořádku
- přizpůsobení dodací lhůty
- dobré jednání obchodu
- skleník zatím není postavený
Skleník jsem objednala v lednu, ale doma ho nemám kde složit, proto jsem ocenila nabídku pozdějšího závozu dle mých potřeb. Doma ho ještě nemám, ale neobjednávám zde poprvé, proto snad ani neočekávám žádné komplikace. Po stavbě dám vědět!
Zatím nehodnotím, ale doufám, že nebude ke skleníku nic chybět , protože jedna krabice přišla otevřená...a v těchto mrazech těžko vše odkontrolovat.
- kvalita
Super jsou ty dveřní okna, vzduch ve skleníku proudí tak akorát, dobře se otvírají, panty drží jak mají, to se často nevidí.
- snadné ukotvení
- pevná kostrukce
Snadné ukotvení, pevná konstrukce, vzal bych znovu.
- velikost
- celkově ne moc pevný
- spodní část ještě ujde, vrchní část lagric
vrchní část (poklop) mi přišel poškrábaný a určitě to není z dopravy, protože zboží bylo docela dobře zabaleno, navíc bez jednoho kolečka větrání (které má navíc ne černou ale zelenou barvu, což je samozřejmě detail).
- doporučuju
- návod žádná hrůza, jen to chce trochu myslet
Základy jsme zvládli bez problému podle dostupného návodu na stránkách, ve dvou lidech jsme montovali u prarodičů den a půl s přestávkami na pivko.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »