Nejnovější recenze ze sekce Zahradní skleníky
- komunikace
- lak
- zatím se nic neprojevilo
Oceňuju možnost výběr barvy laku, skvěle se dá přizpůsobit zahradě, prodloužit délku, atd. Bral jsem i automatický otvírač po poradě s panem Grygarem, protože na víkendy často bývám pryč. Skleník se tak větrá sám a nemusím se o nic starat.
- lakování
- montáž od firmy
- zatím nic
Chtěli jsme klasiku, proto vzali sklo a už 2 roky se při pohledu z okna kocháme. Nechali jsme i speciálně nalakovat a sousedi jen závidí!
Rozměry skleníku jsou úžasné, poněvadž mám malý pozemek a takto z předu širší a do hloubky jen 2 m. Už jsem na youtube našla na bulharských a ruských videích hodně rad, jak pěstovat rajčata, okurky a papriky, jak na plíseň , jak zpracovat zeleninu a mnoho jiných příspěvků. Že nebudete rozumět? Je překladač a velmi úžasně a názorně ukázáno. Doporučuji shlédnout. Už se těším na jaro a sklizeň úrody
- Skleník byl doručen obratem, rychlá montáž.
Už se těšíme až roztaje sníh a budeme konečně pěstovat.
zatím nevím nakoupil jsem poprvé a věřim že to bude dobré,teprve budem stavět na jarní sázení
Výborné pro pěstování v chladnějším bytě.
- rychla doprava,pevna konstrukce
IGEL GARANT 4 x 3 m, 4 mm
Registrovaný uživatel
Přidáno: 26. ledna 2021
(naposledy upraveno 27. ledna 2021)
- kvalitní zpracování
Jsme spokojení ,ale jednu maličkost by jsme mohli vytknout nejsou tam žádné úchytky ,ale manžel jsi to vytvoří z nerezu jinak děkujeme.
Funguje jak má.
Zatím se jeví dobře, pevnější plast, doporučuji dokoupit i sadbovac - ROOT!T sadbovač pro 60 rostlin.
Dobrý den,.Zatím nic nepřišlo, tak nemám co hodnotit . Hezký den, Smejkal
Reakce obchodu Buildex.cz
Dobrý den, pane Smejkale,
omlouváme se za čekací lhůtu, ale jsme rádi, že už je skleník v pořádku u Vás. Přejeme hodně pěstitelských úspěchů! Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze. Přejeme Vám pěkný den a budeme se těšit na budoucí spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Gutta
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
- rychlá stavba
- automatické odvětrání
- ukotvení drží i při sinějším větru
- poměrně slabý polykarbonát
- hned po první sezoně jemné dírky v 1.vrstvě polykarbonátu
- okapničky by mohly mít svody
Mám ho již tři sezony, bohužel v druhém roce se v polykarbonátu vytvořily malé dírky cca 2-5mm ve venkovní vrstvě, asi po kroupách ale celkově zatím vše drží, dveře chodí v posuvu dobře. Dodaný sokl doporučuji natřít antikorozním nátěrem, protož pozinkování dlouho nevydrželo. Okna - jejich otevírání a panty fungují bez problémů, stejně tak automatické otevírání. Konstrukce je dostatečně pevná.
Zelenině se tam daří, papriky, rajčata i okurky v pohodě. Saláty, ředkvičky také, ředkvičky jsem minulou zimu sklízel po celou zimu až do února. Skleník doporučuji, ale doporučuji také před stavbou udělat pár úprav, hlavně u soklu proti korozi a přidat úchyty na úvazy třeba okurek či rajčat.
Celkem po třech sezónách spokojenost.
- pevný ,odolný,žádný problém
uvidime na jare az ho budu kompletovat
- snadná montáž, vše do sebe pasuje
- kvalitní hliníkové provedení konstrukce
- spojovacího materiálu víc než bylo třeba
- kvalitní makralon (zasklení) ne levný z Číny
- jistota kvality od firmy, která skleníky vyrábí snad víc jak 20 let
- postavit se dá v jedné osobě
snad jen to, že spodní rám je ocelový pozinkovaný plech, řešil jsem to jeho nátěrem barvou na nový pozink - prodloužení životnosti i když výrobce uvádí, že rám vydrží nejméně 10 let
Místo zadního okna dveře - kvůli průchodnosti.
Reakce obchodu Buildex.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za užitečný návrh na zlepšení. Děkujeme též za vyplnění recenze.
Přejeme Vám pěkný den a budeme se těšit na budoucí spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Lanit Plast
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
Skeník se nám velmi líbil u našich známých.Už tehdy jsem si byla jistá,že pokud dojde ke stavbě nového skleníku,(zatím jsme měli domeček ze starých oken)budu si přát tenhle.V tuto dobu ještě nestojí,nemůžu zatím srovnávat.
Zatím jsem si nevybalil tento product, jelikož je určený jako překvapení k Vánocům a tudíž se musí počkat, až bude po Vánocích. Ale jinak produkt doporučuji.
- Velikost akorát pro menší zahradu
- trochu náročnější montáž
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »